LOADING
تماس سریع
گالری تصاویر
ارتباط در واتس اپ
صفحه اینستاگرام
            
مـطـب تــهــران مـطـب اصفهان
لـطـفا مـطـب مــورد نـظـر خــود، جهت تماس را انتخاب نمایید.
location
Calandar Pic

Clock Pic

اطلاعات تماس مطب اصفهان

اطلاعات تماس مطب تـهـران

روزها و ساعت کاری

شـنبه الی چهـارشنبه ســـاعـــت 16 الــی 20

روزها و ساعت کاری

شـنبه الی چهـارشنبه ســـاعـــت 16 الــی 20

تـــوجـــه !

هـم اکـنـون ســاعــت کــاری مطب به پایان رسیده است

مـطـلـع شـدم، نـمایــش بــده
fast-call-esfahan-info-footer-inner
Hand Pic
تماس سریع dialog sign
Phone
به اشتراک گذاشتن این مطلب
Location
لطفا آدرس مطب مورد نظر خــود را انــتــخــاب کــنــیــد
Backward Pic
بازگشت به منوی اصلی
بازگشت به منوی قبلی
بازگشت به منوی اصلی
بازگشت به منوی قبلی

سوالات رایج و متداول کاشت ایمپلنت

Clock مدت زمان مطالعه (7 دقیقه)
Download
دانلود مطلب

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت های دندانی یک پایه فلزی معمولا از جنس تیتانیوم هستند که به عنوان جایگزین ریشه دندان از دست رفته شما در استخوان فک کاشته می شوند.

فرآیند کاشت ایمپلنت دندان چگونه است؟

فرآیند کاشت ایمپلنت دندان یکی از سوالات متداول تمام بیماران است. اولین مرحله در فرایند کاشت ایمپلنت دندان، انجام عمل جراحی است که به طور معمول تحت بیهوشی یا بی حسی موضعی انجام می گیرد. در طول عمل جراحی دندان پزشک سوراخ کوچکی در استخوان فک دریل می کند و با دقت پایه ایمپلنت را داخل استخوان پیچ می نماید. لثه پس از دوره بهبودی که حدود 4 تا 6 ماه زمان می برد؛ روی پایه ایمپلنت را می پوشاند.

بعد از اینکه پایه ایمپلنت به خوبی با استخوان فک جوش خورد؛ مرحله دوم عمل جراحی انجام می‌گیرد تا کانکتور به بالای ایمپلنت متصل شود. در نهایت تاج روی اباتمنت متصل شده و با سیمان مخصوص به دندان مستحکم شده و با یک پیچ کوچک پایدار باقی می ماند.

مزایای ایمپلنت دندان چیست؟

- بهبود ظاهر و اصلاح طرح لبخند
- توانایی بهتر برای صحبت کردن و جویدن
- ظاهری کاملا طبیعی
- جلوگیری از تحلیل استخوان
- جلوگیری از جابجایی دندان ها و کج شدن به سمت جای خالی دندان
- عدم آسیب رسیدن به دندان های مجاور مانند روش بریج

چرا باید ایمپلنت دندان انجام دهم؟

برای پاسخ به این سوال که از سوالات متداول ایمپلنت است باید گفت ایمپلنت های دندانی نه تنها ظاهری شبیه به دندان طبیعی دارند بلکه عملکرد آنها برای جویدن، گاز زدن و جلوگیری از تحلیل استخوان فک در دهان دقیقا مانند دندان طبیعی خود بیمار است. کاشت ایمپلنت دندان علاوه براینکه موجب حفظ جوانی و ساختار چهره می شود؛ با کمک به رشد استخوان فک از بروز بیماریهای لثه و تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری می کند.

دوام ایمپلنت دندان چقدر است؟

می توان گفت طول عمر ایمپلنت دندان و تاج پروتزی بسیار زیاد و حتی چندین برابر دندان طبیعی است. به طور کلی تاج دندان سرامیکی بیش از ۱۵ سال بدون هیچگونه مشکلی برای فرد کار می کند و ایمپلنت دندان نیز بیش از ۲۵ سال با همان کیفیت اولیه در فک بیمار پایدار می ماند. البته عواملی مانند حفظ بهداشت دهان و دندان، محل کاشت ایمپلنت در فک و نحوه قرار گیری آن در استخوان فک از عواملی است که روی طول عمر ایمپلنت دندان موثر است.

آیا ایمپلنت دندان دقیقا ظاهری شبیه دندان طبیعی دارد؟

ایمپلنت های دندانی به نحوی طراحی شده اند که هم شکل ظاهری و هم عملکرد آنها درست مانند دندان طبیعی باشد. شکل آنها به طور خاص برای جای خالی دندان هر فرد طراحی می شود و رنگ آن نیز متناسب با دندانهای طرفین آن برای تاج دندان ایمپلنت طراحی می شود. پس از کاشت ایمپلنت و سوار شدن پروتز دندانی روی آن، بیمار نه تنها از لحاظ ظاهری بلکه از لحاظ عملکرد هایی مانند جویدن غذا نیز احساسی همانند دندان طبیعی را تجربه خواهد کرد.

آیا در هر سنی می توان ایمپلنت دندان انجام داد؟

سن مناسب برای ایمپلنت دندان از دیگر سوالات متداول برای کشت ایمپلنت است. در حقیقت می توان گفت هر سنی برای انجام ایمپلنت دندان مناسب است و هیچگاه برای کاشت دندان دیر نیست. در اکثر موارد بیماران کاندید مناسبی از لحاظ سلامت عمومی و استخوان فک برای انجام فرآیند روتین کشیدن دندان و جایگزین کردن آن با ایمپلنت هستند. البته محدودیت هایی برای افراد سیگاری و افرادی که بهداشت دهان و دندان خود را به خوبی رعایت نمی کنند و یا استخوان فک کافی برای کاشت پایه ایمپلنت ندارند؛ وجود دارد. انجام ایمپلنت دندان برای کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال باید با احتیاط بیشتری انجام بگیرد.

آیا ممکن است که به ایمپلنت دندان تیتانیومی آلرژی داشته باشیم؟

یکی از مهمترین دلایل شکست ایمپلنت دندان می‌تواند مربوط به واکنش های آلرژیک نسبت به تیتانیوم که در پایه ایمپلنت قرار دارد؛ باشد. در موارد نادری گزارشاتی در خصوص واکنش های حساسیت زا مانند حساسیت پوستی، اگزما، تورم، کهیر و تحلیل استخوان به‌سبب کاشت ایمپلنت دندان مشاهده شده است.

آیا بعد از ایمپلنت دندان می توانم هر نوع غذایی را بخورم؟

برای رسیدن به بهترین نتیجه بعد از عمل جراحی ایمپلنت دندان باید در چند ماه اول از وارد آوردن فشار اضافه به پایه ایمپلنت خودداری کنید تا فرایند اسئواینتگریشن به طور کامل انجام گیرد. اما به محض این که پایه ایمپلنت به استخوان فک به طور کامل جوش بخورد و تاج دندان مصنوعی روی آن قرار گرفت می ‌توانیم از ایمپلنت دندان مانند دندان طبیعی خود استفاده کرده و هر نوع غذایی را بجوید.

کدام متخصصین، کاشت ایمپلنت دندانی انجام میدهند؟

از سوالات متداول بیمارانی که نیاز به کاشت ایمپلنت دارند؛ متخصصی است که باید به آن مراجعه کنند؛ ایمپلنت های دندانی معمولاً توسط جراح دهان و دندان یا پریودنتیست ها کاشته می شوند. البته برخی از دندانپزشکان عمومی نیز آموزش‌هایی را می‌بینند و دوره‌هایی را می‌گذارند تا بتوانند عمل جراحی کاشت ایمپلنت را انجام دهد.

آیا بدن ایمپلنت دندان را پس‌می‌زند؟

دلایل مختلفی وجود دارد که موجب می‌شود بدن ایمپلنت را پس بزند. این عوامل به در دسته کوتاه مدت شامل وجود آلودگی، از بین رفتن بافت ها به علت حرارت بیش از حد هنگام کاشت، آسیب دیدگی بافت ها هنگام کاشت ایمپلنت، کافی نبودن تراکم استخوان یا کیفیت استخوان فک، فقدان پایداری اولیه کافی، سوار کردن فوری تاج ایمپلنت دندان و بلند مدت شامل التهاب لثه یا پری ایمپلنتایتیس (periimplantitis)، اکلوزال تروما (occlusal trauma)و وارد آمدن بار بیش از حد به ایمپلنت دندان خلاصه می شود.

آیا میتوان چند سال پس از کشیدن دندان ایمپلنت انجام داد؟

اگر 5 سال، ۱۰ سال یا حتی بیشتر است که دندان خود را کشیده اید و آن را جایگزین نکرده‌اید؛ هنوز هم می‌توانید کاندید خوبی برای انجام ایمپلنت باشید. اگرچه ایمپلنت های دندانی هنگام کاشت نیاز به استخوان سالم دارند اما حتی اگر بافت استخوانی جمع شود یا تحلیل رود می توان از پیوند استخوان برای ترمیم آن و سپس کاشت ایمپلنت استفاده کرد.